Skip to content

Visitor Journey

Op 30 juni 2023 werd de tweede overheidsopdracht voor het Belgisch paviljoen gelanceerd, namelijk die voor de visitor journey. Er zal een tweede consortium aangesteld worden om die taak op zich te nemen. De deadline voor de kandidaturen liep af op 8 augustus. Lees hier alles over de invulling van het Belgisch paviljoen.

Belgisch paviljoen

Visitor Journey

Op 30 juni 2023 werd de Europese overheidsopdracht gelanceerd op zoek naar een multidisciplinair team dat de visitor journey van het Belgisch paviljoen voor zich zal nemen.

We zijn op zoek naar een volledig nieuw consortium dat de binnenkant van het paviljoen wil aanpakken. Dat consortium zal bestaan uit een multidisciplinair team voor het ontwerp van de Visitor Journey voor het Belgisch Paviljoen. Dat team van experts zal verantwoordelijk zijn voor de volledige scenografie van het paviljoen.

Dat omvat maar is niet beperkt tot de sfeer en de look & feel van het paviljoen, het restaurant, de winkel, de mascotte, de bewegwijzering... maar ook digitale toepassingen zoals een website en een mobiele applicatie.

Ben jij ook benieuwd hoe de visitor journey eruit zal zien?

BelExpo

Status overheidsopdracht

De deadline voor het indienen van kandidaturen voor de tweede overheidsopdracht voor het Belgische paviljoen liep af op 8 augustus 2023.

BelExpo ontving drie kandidaturen. Die kandidaten worden nu meegenomen naar de tweede fase van de overheidsopdracht: de gunningsfase.

In die fase krijgen zij alle technische en inhoudelijke voorwaarden waaraan de visitor journey voor het Belgisch paviljoen aan moet voldoen. Zij krijgen dan weken de tijd om een voorstel op te maken.

Aan het einde van de gunningsfase wordt het ontwerp dat het best voldoet aan de opgestelde eisen verkozen. Het consortium dat gekozen wordt, zal de visitor journey van het Belgisch paviljoen mogen verzorgen.

FullSizeRender

Wil jij bijdragen?

BelExpo staat steeds open voor nieuwe samenwerkingen. Misschien kan jij met jouw bedrijf wel een verschil maken! Bekijk hier jouw mogelijkheden!