Skip to content

Visitor Journey

Op 30 juni 2023 werd de tweede overheidsopdracht voor het Belgisch paviljoen gelanceerd, namelijk die voor de visitor journey. Er zal een tweede consortium aangesteld worden om die taak op zich te nemen. De deadline voor de kandidaturen liep af op 8 augustus. Lees hier alles over de invulling van het Belgisch paviljoen.

Op 30 juni 2023 werd de Europese overheidsopdracht gelanceerd op zoek naar een multidisciplinair team dat de visitor journey van het Belgisch paviljoen voor zich zal nemen.

We zijn op zoek naar een volledig nieuw consortium dat de binnenkant van het paviljoen wil aanpakken. Dat consortium zal bestaan uit een multidisciplinair team voor het ontwerp van de Visitor Journey voor het Belgisch Paviljoen. Dat team van experts zal verantwoordelijk zijn voor de volledige scenografie van het paviljoen.

Dat omvat maar is niet beperkt tot de sfeer en de look & feel van het paviljoen, het restaurant, de winkel, de mascotte, de bewegwijzering... maar ook digitale toepassingen zoals een website en een mobiele applicatie.

Ben jij ook benieuwd hoe de visitor journey eruit zal zien?

BelExpo

Status overheidsopdracht

De deadline voor het indienen van kandidaturen voor de tweede overheidsopdracht voor het Belgische paviljoen liep af op 8 augustus 2023.

BelExpo ontving drie kandidaturen. Die kandidaten worden nu meegenomen naar de tweede fase van de overheidsopdracht: de gunningsfase.

In die fase krijgen zij alle technische en inhoudelijke voorwaarden waaraan de visitor journey voor het Belgisch paviljoen aan moet voldoen. Zij krijgen dan weken de tijd om een voorstel op te maken.

Aan het einde van de gunningsfase wordt het ontwerp dat het best voldoet aan de opgestelde eisen verkozen. Het consortium dat gekozen wordt, zal de visitor journey van het Belgisch paviljoen mogen verzorgen.

FullSizeRender

Saving Lives

ashkan-forouzani-ignxm3E1Rg4-unsplash

Gelegen in het centrum van het 'Saving Lives'-district, staat ons paviljoen symbool voor de toewijding van België aan de verbetering van de wereldwijde gezondheidszorg. Stap binnen en ontdek de fascinerende wereld van life sciences, gezondheidszorg, medisch onderzoek en baanbrekende medische innovaties.

 

Een Toegewijde Focus op Gezondheid

Ons paviljoen is doordrenkt met de geest van 'Saving Lives', en we nodigen bezoekers uit om de reis te maken door de wereld van de gezondheidswetenschappen. De scenografie is zorgvuldig ontworpen om een meeslepende ervaring te bieden die de bezoekers meeneemt op een ontdekkingsreis door de innovaties die levens veranderen.

 

Life Sciences in de Schijnwerpers

Het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka plaatst life sciences in de schijnwerpers, waarbij de nadruk ligt op de wetenschappelijke benadering van het begrijpen en verbeteren van het menselijk leven. Bezoekers zullen worden ondergedompeld in de boeiende wereld van genetica, biotechnologie en geavanceerde medische technologie die de basis vormen voor toekomstige doorbraken in de gezondheidszorg.

 

 

 

drew-hays-tGYrlchfObE-unsplash

 

 

 

Gezondheidszorg van de Toekomst

Ontdek de toekomst van gezondheidszorg in ons paviljoen, waar baanbrekende technologieën en medische benaderingen de norm bepalen. Van robotics tot geavanceerde diagnostiek, we laten zien hoe België zich inzet voor het verbeteren van de toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg over de hele wereld.

 

Medisch Onderzoek dat Levens Verandert

Betreed de wereld van medisch onderzoek en ontdek hoe België bijdraagt aan de vooruitgang van geneeskunde en wetenschap. Door de samenwerking tussen onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven te benadrukken, laten we zien hoe innovatie gedijt in een omgeving waar kennis en expertise samenkomen.

 

 

 

 

 

 

cdc-vt7iAyiwpf0-unsplash

Baanbrekende Medische Innovaties

Ons paviljoen zal een showcase omvatten van baanbrekende medische innovaties die de manier waarop we levens redden, transformeren. Van geavanceerde medische apparatuur tot revolutionaire behandelingen, België staat aan de voorhoede van innovatie in de gezondheidszorg.

 

Wil jij bijdragen?

BelExpo staat steeds open voor nieuwe samenwerkingen. Misschien kan jij met jouw bedrijf wel een verschil maken! Bekijk hier jouw mogelijkheden!