Skip to content

Onze partners

BelExpo bestaat uit een klein team dat grootse dingen realiseert. Wat we doen, zouden we echter nooit voor elkaar krijgen zonder onze fantastische partners. Ontdek hieronder wie ze zijn...

BelExpo

Institutionele partners

België

Belgische Federale Overheid

Brussel

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Vlaanderen

Vlaanderen

WALLONIA_BE_LOGO_BLACK_CMYK_0

Wallonië

FWB_VERTI_RVB

De Franstalige Gemeenschap

OstBelgien

Duitstalige Gemeenschap

FOD Economie

FOD Economie

Regie der Gebouwen

Regie der Gebouwen

BelExpo

Platinum partners

Unilin_Corporate_Logo_Screen_Pos_RGB

Unilin

Over Unilin
Better spaces. Better life.

Unilin is een wereldwijde referentie voor interieurdesign en bouw. Via onze vloeren, panelen, isolatie en technologieën zijn wij aanwezig in de huizen en kantoren van miljoenen mensen en in openbare ruimtes over de hele wereld. Dankzij ons streven naar uitmuntendheid en onze uitgebreide knowhow kunnen wij kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid bieden, of onze klanten zich nu thuis, op het werk of in openbare ruimten bevinden.

Onze klanten en partners kennen ons als Unilin of via een van onze merken zoals Quick-Step, Pergo, Moduleo, IVC, Mohawk Group, Utherm of ClicWall.

BelExpo

Silver partners

Quarteom-Logo-Full-Colors

Quarteom

Quarteom is een solide partner voor engineeringprojecten op de Belgische markt. Elke nieuwe opdracht vereist specifieke vaardigheden en technische profielen. Daarom is elk van onze consultants sterk gespecialiseerd in één van onze sleutelsectoren (Mobiliteit, Energie, Bouw en Industrie). We voorzien in alle engineeringbehoeften, van R&D tot expertise op het terrein en projectmanagement. Transparantie, flexibiliteit, nabijheid en vertrouwen zijn onze drijfveren voor uitmuntende projecten. Deze transparante werkwijze komt zowel onze klanten als onze medewerkers ten goede en garandeert ons succes.

Word ook partner

Wil jij ook een bijdrage leveren, groot of klein, aan het Belgisch paviljoen? Wij horen graag van jou!