Skip to content

Partnerschap

BelExpo is een klein team dat grote projecten verwezenlijkt. Samen met verschillende partners zet BelExpo de Belgische deelname aan een wereldtentoonstelling op poten. Zo'n project, verwezenlijk je natuurlijk niet alleen. Ontdek hier hoe jouw organisatie ook een verschil kan maken. 
 

Expo 2025 Osaka

Word partner

Alle extra ondersteuning kan ervoor zorgen dat het Belgische paviljoen wordt verheven van een doorsnee paviljoen naar een buitengewoon en spectaculair paviljoen.

In ruil voor de steun die partners kunnen bieden, kunnen ze rekenen op verscheidene voordelen zoals visibiliteit, exclusieve uitnodigingen, privégebruik van bepaalde ruimtes van het paviljoen, enzoverder.

BelExpo

Onze Partners

België
Brussel
Vlaanderen
WALLONIA_BE_LOGO_BLACK_CMYK_0
1200px-Fédération_Wallonie-Bruxelles_logo_2011.svg
OstBelgien
FOD Economie
Regie der Gebouwen
Unilin_Corporate_Logo_Screen_Pos_RGB

€100.000 cash of €200.000 in natura en meer...

Diamond partner

Als diamond partner kan je rekenen op: zichtbaarheid in het Belgisch Paviljoen; integratie in het communicatieplan van BelExpo; toegang tot Expo en Belgisch Paviljoen; en mogelijk rendement als aanvulling of als alternatief.

Als diamond partner geniet je van exclusieve voordelen en van een ware aanwezigheid in het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka. Bekijk ons partnermenu om te ontdekken wat dat precies inhoudt!

€50.000 cash of €100.000 in natura en meer...

Platinum partner

Als platinum partner kan je rekenen op: zichtbaarheid in het Belgisch Paviljoen; integratie in het communicatieplan van BelExpo; toegang tot Expo en Belgisch Paviljoen; en mogelijk rendement als aanvulling of als alternatief.

Als platinum partner geniet je van exclusieve voordelen en van een ware aanwezigheid in het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka. Bekijk ons partnermenu om te ontdekken wat dat precies inhoudt!

€25.000 cash of €50.000 in natura en meer...

Gold partner

Als gold partner kan je rekenen op: zichtbaarheid in het Belgisch Paviljoen; integratie in het communicatieplan van BelExpo; toegang tot Expo en Belgisch Paviljoen; en mogelijk rendement als aanvulling of als alternatief.

Als gold partner geniet je van exclusieve voordelen en van een ware aanwezigheid in het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka. Bekijk ons partnermenu om te ontdekken wat dat precies inhoudt!

€5.000 cash of €10.000 in natura en meer...

Silver partner

Als silver partner kan je rekenen op: zichtbaarheid in het Belgisch Paviljoen; integratie in het communicatieplan van BelExpo; toegang tot Expo en Belgisch Paviljoen; en mogelijk rendement als aanvulling of als alternatief.

Als silver partner geniet je van exclusieve voordelen en van een ware aanwezigheid in het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka. Bekijk ons partnermenu om te ontdekken wat dat precies inhoudt!

OOK JIJ KAN HET VERSCHIL MAKEN!

Dankzij onze partners kunnen wij projecten als deze verwezenlijken. Jij kan ook partner worden! Alle informatie daarover wordt op deze pagina verzameld. Horen wij snel van jou?