Nieuws

Visitor Journey Belgisch paviljoen onthuld!

Geschreven door Justine Theunissen | 11-sep-2024 6:44:22

Deze ochtend om 11 uur werd tijdens een persconferentie, in het bijzijn van Commissaris-generaal Pieter De Crem en de Voorzitster van het Beheerscomité van BelExpo, H.E. Jehanne Roccas, het concept en de invulling van de ‘visitor journey’ voor het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka onthuld.

Na een overheidsopdrachtprocedure heeft BelExpo, in samenwerking met de Regie der Gebouwen, de opdracht gegund aan een consortium. Het winnende consortium, bestaande uit Dirty Monitor, Profirst, Tempora, ShowTex Asia en Barco, presenteerde vanochtend hun visie voor het paviljoen.

Alle details over het concept zijn terug te vinden in het persdossier.

Volgende stappen?
De bouw van het Belgisch paviljoen is in volle gang en de ontwikkeling van de 'visitor journey' is gestart. De voorbereidingen gaan met volle kracht vooruit richting de grote opening van Expo 2025 Osaka op 13 april 2025.

Wedstrijd 'Name our Spirit'

Tijdens de persconferentie van deze ochtend werd ook de officiële mascotte van het Belgisch paviljoen onthuld. Onze spirit mist enkel nog een klein stukje van de puzzel: een naam! Name our Cell, Save the Day, doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een plushie van de mascotte en een diner voor twee personen in het Belgisch paviljoen. 

Nieuwsgierig hoe dit unieke concept tot leven komt? Bezoek het Belgisch paviljoen en ontdek het zelf!