Osaka Cityscape

Designing Future Society for Our Lives

België op Expo 2025 Osaka

Over Expo 2025 Osaka
Osaka Expo 2025 logo

De volgende wereld tentoonstelling vindt plaats in Japan van 13 april tot13 oktober 2025 onder het thema 'Designing Future Society for Our Lives'.

België zal hieraan deelnemen en een paviljoen voorstellen. De expo zal zo'n 150 landen en meer dan 28 miljoen bezoekers verwelkomen.

BelExpo stelt zich voor!

Kom te weten wat BelExpo precies doet!

BelExpo, ook wel gekend als het Belgisch Commissariaat Generaal voor Internationale Tentoonstellingen, zorgt voor een internationale présence voor België. Wil jij graag weten wat dat precies betekent? Kom het allemaal te weten in de video!

Adjunct Commissaris-generaal voor Expo 2025 Osaka

BelExpo werft aan

We zijn op zoek naar een nieuwe Adjunct Commissaris-generaal voor Expo 2025 Osaka. Staat die job op uw lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

Content Officer

BelExpo werft aan

We zijn op zoek naar een Japans-kundige inhoudelijk medewerker die vlot Japans spreekt en schrijft!

Onze nieuwe collega zal ook inhoudelijk werken op de uitwerking van de Belgische deelname aan de volgende wereldtentoonstelling, Expo 2025 Osaka.

EEN BUITENKANS VOOR PARTNERS!

Maak het verschil in het Belgische paviljoen voor Expo 2025 Osaka!

In april 2025 opent de wereldtentoonstelling Expo 2025 Osaka haar deuren voor miljoenen bezoekers. België zal aan die expo deelnemen na de succesvolle editie van Expo 2020 Dubai. Verschillende bedrijven ondersteunen de deelname van België aan Expo 2025 Osaka. We zouden de Belgische deelname dan ook niet zonder die ondersteuning kunnen realiseren.

Expo 2025 Osaka: ontwerp en bouw het Belgische paviljoen voor de wereldtentoonstelling!

Grijp je kans!

BelExpo lanceert de overheidsopdracht voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de ontmanteling van het Belgische paviljoen voor de wereldtentoonstelling die zal plaatsvinden in Osaka van 13 april tot en met 13 oktober 2025.

Preview Expo 2025 Osaka

Zo zal de exposite eruitzien!

De eerste stappen richting de bouw van ons Belgisch paviljoen zijn gezet. Wij kunnen alvast niet wachten om erin te vliegen! Kan jij ook niet wachten tot Expo 2025 Osaka? Goed nieuws! In tussentijd kan je al een voorproefje van Expo 2025 Osaka bekijken in deze video. Wat vind je ervan?

Eerste IPM voor Expo 2025 Osaka

BelExpo neemt deel aan eerste IPM

In oktober 2022 vond de allereerste IPM plaats ter voorbereiding van Expo 2025 Osaka. De vertegenwoordigers van de deelnemende landen zakten daarvoor af naar Osaka Kansai, Japan. BelExpo kon zich voor de gelegenheid ook verplaatsen naar Osaka voor een eerste officieel bezoek aan de stad en de exposite.

Ondertekeningsceremonie in Osaka

Ondertekening Participation Agreement

Vandaag, donderdag 8 december 2022, bevestigt de Belgische overheid tijdens de officiële ondertekeningsceremonie in Osaka formeel haar deelname aan de volgende wereldtentoonstelling, namelijk Expo 2025 Osaka Kansai.

Belgische Economische Missie naar Japan

Signing ceremony & informatie sessie

In december 2022 nam BelExpo deel aan de Belgische Economische Missie naar Japan. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid van België zat de missie voor. BelExpo nam deel aan activiteiten in Tokio, Nagoya, Osaka en Kyoto.