Het businesscenter

Business Centre

Het Belgische paviljoen op de Wereldexpo van Dubai 2020 heeft een businesscenter van 130 m² en een aangrenzende receptie- en Vipruimte van 43 m². Deze multifunctionele ruimte is de perfecte plaats om uw activiteit of organisatie in de kijker te zetten met een exclusief evenement.

Naast het businesscenter beschikt het paviljoen ook over een restaurant op de derde verdieping dat toegankelijk is voor het grote publiek en plaats biedt aan 200 personen. Op uw verzoek kan een gedeelte gereserveerd worden voor privélunches en diners.
Alle eet- en drankactiviteiten, inclusief de catering in het businesscenter, worden beheerd door Creneau International LLC & SWR Investment LLC, die al vele jaren actief zijn in de VAE met wel 17 lokale restaurants.

De kers op de taart van het paviljoen is onze rooftop terrace: een loungebar die een wonderbaarlijk uitzicht biedt op het Expoterrein, terwijl u tot rust komt onder de Arabische hemel. Onze rooftop is toegankelijk voor het publiek, maar kan gedeeltelijk worden gereserveerd voor pauzes tijdens uw evenement in ons businesscenter.

BelExpo kan u helpen bij het kiezen tussen de verschillende cateringarrangementen en bij het maken van uw reservering. Het volledig uitgeruste businesscenter kan afgehuurd worden, inclusief een host(ess) om bezoekers te verwelkomen, standaard audiovisuele apparatuur en een koffiepauze voor verschillende delen van de dag. Op verzoek kan BelExpo de huurders van het Business Center ook voorzien van een Vip receptie bij de ingang van het paviljoen tijdens de openingsuren, en een begeleid bezoek aan de tentoonstellingsruimte van 1500 m² gewijd aan de toekomst van de Belgische mobiliteit.

Voorwaarden voor het huren van het businesscenter

Het formulier op de volgende pagina moet worden ingevuld en teruggestuurd naar expo2020dubai@economie.fgov.be en myriamcops.belgianpavilion@gmail.com.
Vervolgens ontvang je een bevestiging van de datum (datums). 25% van het totaalbedrag moet binnen tien dagen na ontvangst van de factuur aan BelExpo worden betaald. Bij annulering wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Uw reservering is pas gegarandeerd na ontvangst van dit bedrag en wordt automatisch geannuleerd indien het bedrag niet wordt overgemaakt. De resterende 75% van het bedrag moet uiterlijk 4 weken voor het evenement worden betaald. Indien u het businesscenter op verschillende data wenst te huren, verzoeken wij u vriendelijk om voor elke datum één formulier in te vullen.

Annuleringsvoorwaarden:

Als een annulering meer dan 8 weken voor uw evenement plaatsvindt, wordt de aanbetaling van 25% betaald op het moment van boeking behouden.
Als de annulering echter minder dan 4 weken voor uw evenement plaatsvindt, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.