Skip to content

Temporary Building Permit goedgekeurd

Op vrijdag 20 oktober ontvingen we geweldig nieuws voor het Belgische kamp! 

5 weken na het indienen van de tijdelijke bouwvergunning voor ons Belgisch paviljoen bij de stad Osaka, werd de Temporary Building Permit voor het Belgisch paviljoen voor Expo 2025 Osaka goedgekeurd. De procedure, die normaal 6 weken duurt, werd vrijdag afgerond. 

We zijn ongelooflijk trots op ons team! België is het derde land waarvan de vergunning is goedgekeurd, alleen Tsjechië en Monaco gingen ons voor. 

"Dit is een grote stap in onze vooruitgang naar de realisatie van het Belgische paviljoen en toont eens te meer de kwaliteit van het team erachter. We zijn dankbaar om samen te werken met zulke toegewijde en competente architecten, ingenieurs en Expo-experts. Natuurlijk moeten we ook het werk van het team van de gemeente Osaka erkennen en hun bereidheid om de verschillende inzendingen in recordtijd te beoordelen", zegt Aldwin Dekkers, Senior Program Lead bij BelExpo.

Op naar de volgende stappen! De General Design Submission is doorgestuurd naar de Expo Association. Ondertussen werken we hard door aan de Detailed Design Submission.

We zorgen er altijd voor dat we een aantal stappen vooruit zijn! 

Pink And White Illustrative Important Announcement Instagram Post