Nieuws

Concessie Food & Beverages Belgisch paviljoen Expo 2025 Osaka

Geschreven door Klaartje Gysen | 7-okt-2024 7:11:00

BelExpo zoekt een professioneel en ervaren team voor de uitbating van de verschillende F&B Activiteiten van het Belgisch Paviljoen voor de wereldtentoonstelling van Osaka in 2025. Idealiter combineert het team gastronomische ervaring in België en operationele ervaring in Japan. Het is een absolute must om lokaal in Japan, en liefst ook in Osaka, concrete ervaring te hebben met de uitbating van (tijdelijke of permanente) horeca-aangelegenheden.

Het gekozen team zal de exclusiviteit verkrijgen om de F&B Activiteiten van het Belgisch Paviljoen uit te baten tegen betaling van een concessievergoeding (bestaande uit een vaste basisvergoeding en een variabele vergoeding) aan BelExpo met de mogelijkheid enerzijds lokale promotie te maken in de Japanse markt en anderzijds een project uit te werken met interessante economisch perspectieven.

Het Belgisch Paviljoen heeft als doel om België en zijn Regio’s te promoten, evenals onze specialiteiten, producten en bedrijven: ook de F&B Activiteiten op het Paviljoen moeten aldus België uitstralen en maximaal Belgisch (geïnspireerd) zijn. Wanneer Belgische producten beschikbaar zijn, en zeker indien deze aangeboden worden door sponsors, moeten ze deel uitmaken van het publieke aanbod.

Dien je kandidatuur in via het e-procurement platform

Deadline: 4 november om 15u.