Skip to content

Terugblik succesvol BelExpo evenement: Mogelijkheden Expo 2025 Osaka

BelExpo organiseerde onlangs een levendig evenement in het Paleis der Academiën in Brussel, waarbij Belgische ondernemers uit alle Belgische regio's en entiteiten samenkwamen om Expo 2025 Osaka voor te bereiden. 

Commissaris-generaal Z.E. Pieter De Crem heette de genodigden, waaronder een mix van overheidsfunctionarissen, industrieleiders, ondernemers en vernieuwers die samenkwamen, hartelijk welkom. 

De discussies concentreerden zich rond het thema "Saving Lives" en onderzochten hoe Belgische bedrijven, met hun innovatiedrang, kunnen bijdragen. Onze panelleden, vertegenwoordigers van FIT, mevrouw Barbara Tieleman, AWEX, de heer Dominique Delattre, HUB.Brussels, de heer Ghislain Breydel, en de FOD Economie, de heer Renaat Schrooten, deelden waardevolle inzichten over hoe Belgische bedrijven internationaal een belangrijke impact kunnen hebben in het licht van de komende Expo 2025 Osaka.

Event 19 April

We waren ook zeer verheugd om Z.E. Ambassadeur Masahiro Mikami te verwelkomen, wiens aanwezigheid het belang van internationale samenwerking en partnerschap in het stimuleren van economische groei en innovatie benadrukte.

Voor degenen die het gemist hebben: de hoogtepunten van het evenement, inclusief de presentaties en paneldiscussies, zijn hieronder beschikbaar via een video-opname! 

Bij BelExpo geloven we in de kracht van partnerschappen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor Belgische bedrijven om partner te worden van het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka. 

Belgische deelname aan Expo 2025 Osaka moet gunstig zijn voor de Belgische economie en industrie. Deelname aan Expo 2025 Osaka zal voor Belgische stakeholders de deuren openen naar belangrijke internationale samenwerkingen, investeringen en nieuwe opportuniteiten. Het bouwen van een paviljoen, het creëren van een visitor journey en het plannen van een content programma vereist vaardigheden, materialen en expertise. Maar goed dat Belgische bedrijven weten hoe ze dergelijke uitdagingen moeten aanpakken!

Bundel de krachten met BelExpo en maak gebruik van het wereldwijde platform van Expo 2025 Osaka om uw merk onder de aandacht te brengen, samenwerkingen aan te moedigen en uw zakelijke horizon te verbreden. Onder de vele mogelijkheden, benadrukken we de volgende opties voor onze partners:

  • investeer in het paviljoen of de tentoonstelling: de producten, materialen of diensten van onze partners worden onderdeel van het paviljoen dankzij hun bijdrage;
  • maak gebruik van de paviljoenruimte: zet de toon voor succes door uw bedrijfsevenementen te organiseren in onze multifunctionele ruimte met privé buitenterras;
  • restaurant & bar: zet uw culinaire expertise in de schijnwerpers in ons Belgische restaurant en presenteer uw typische producten;
  • shop: zet uw producten in de kijker in onze prestigieuze Belgische shop;
  • dynamisch content programma, engageer uw publiek: maak deel uit van ons levendig content programma met een gevarieerd aanbod aan evenementen en activiteiten.

In ruil voor de steun die partners bieden, kunnen ze rekenen op verschillende voordelen zoals zichtbaarheid, exclusieve uitnodigingen, privégebruik van bepaalde zones van het paviljoen, en nog veel meer. Word nu DIAMOND, PLATINUM, GOLD of SILVER partner van het Belgisch paviljoen, raadpleeg ons partnermenu voor meer info. 

Met het oog op Expo 2025 Osaka zien we het als een gouden kans voor Belgische bedrijven om te schitteren op het wereldtoneel, nieuwe contacten te leggen en bij te dragen tot internationale initiatieven. We nodigen alle belanghebbenden uit om ons te vergezellen op dit boeiende avontuur.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen tot het succes van het afgelopen evenement. Uw steun en deelname zijn van onschatbare waarde nu we het pad effenen om het Belgisch paviljoen op Expo 2025 Osaka te ontwikkelen in een wereldwijde omgeving. Doe nu mee en maak deel uit van het avontuur!