Samen staan we sterker!

Het Belgische commissariaat-generaal heeft een duidelijke missie. We willen de deelname van België aan internationale tentoonstellingen over de hele wereld bedenken en uitbouwen. In april 2025 zal dat niet anders zijn, wanneer we aan een nieuw avontuur beginnen: Expo 2025 Osaka.

Met meer dan 28 miljoen bezoeken van over de hele wereld, zullen we zes maanden lang de iedereen kunnen laten zien wat voor talent we in België hebben. We kunnen dat echter niet alleen doen. We hebben jouw hulp nodig!

We hebben best wat te bieden … Een tentoonstelling over Belgische technologieën en innovaties op het gebied van mobiliteit, een restaurant met Belgische specialiteiten, een dakterras, een winkel met Belgische specialiteiten… en minstens even belangrijk: zichtbaarheid en verschillende marketingmogelijkheden .

Je vindt ze hier!

Word onze partner
Steun de expo's en geniet van hun internationale uitstraling!

Al onze voorstellen worden op maat uitgewerkt.

Meeting
Onze partner brochure
Dit menu geeft u aanvullende informatie over het Belgische Paviljoen en over de mogelijke voordelen die we onze partners kunnen bieden, in ruil voor het verstrekken van materialen, diensten of producten.

We verwelkomen elke gelegenheid om onze krachten te bundelen met Belgische partners en nodigen u uit om samen met ons na te denken over hoe we elkaars projecten kunnen versterken!
the Palm