Samen staan we sterker!

Het Belgische commissariaat-generaal heeft een duidelijke missie. We willen de deelname van België aan internationale tentoonstellingen over de hele wereld bedenken en uitbouwen. In oktober 2020 zal dit niet anders zijn, wanneer we aan een nieuw avontuur met Expo 2020 Dubai beginnen.

Met meer dan 25 miljoen bezoeken van over de hele wereld, zullen we 173 dagen lang de iedereen kunnen laten zien wat voor talent we in België hebben. We kunnen dit echter niet alleen doen. We hebben jouw hulp nodig!

We hebben best wat te bieden … Een tentoonstelling van 1500 m2 over Belgische technologieën en innovaties op het gebied van mobiliteit, een businesscenter, een restaurant met Belgische specialiteiten, een dakterras, fastfoodkraampjes, een chocoladewinkel, een winkel met Belgische specialiteiten… en minstens even belangrijk: zichtbaarheid en verschillende marketingmogelijkheden .

Je vindt ze hier!

Word onze partner
Steun de expo's en geniet van hun internationale uitstraling!

Al onze voorstellen worden op maat uitgewerkt.

Meeting
Onze partner brochure
Dit menu geeft u aanvullende informatie over het Belgische Paviljoen en over de mogelijke voordelen die we onze partners kunnen bieden, in ruil voor het verstrekken van materialen, diensten of producten.

We verwelkomen elke gelegenheid om onze krachten te bundelen met Belgische partners en nodigen u uit om samen met ons na te denken over hoe we elkaars projecten kunnen versterken!
the Palm
Organiseer een evenement
Het Belgisch paviljoen op de Expo 2020 in Dubai is niet alleen een tentoonstellingsruimte. Het gaat ook om een gastronomisch restaurant, winkels en een business center.

Geef uw workshop, seminarie, receptie of andere afspraken extra cachet en organiseer ze in het Belgisch paviljoen!
Catering - stock.adobe.com
Word vrijwilliger
We willen de Belgische gemeenschap vertegenwoordigen in Dubai, maar ook vertegenwoordigd zien door jou!
Young man at work