Virus

Coronavirus (Covid-19): informatie voor onze partners

 

De corona-crisis baart ons allemaal zorgen. Het welzijn van onze medewerkers en partners is onze eerste prioriteit. We doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Impact op onze activiteiten

  • Onze medewerkers doen maximaal aan telewerk. Regels van sociale afstand moeten strikt worden nageleefd.
  • Afspraken, vergaderingen en communicatie met externe partijen vinden plaats via conference calls, e-mail en telefoon. Als het voor onze partner comfortabeler is, kunnen deze worden uitgesteld.
  • Op de website van de FOD Economie (externe link) vindt u een volledig overzicht van de maatregelen die de federale overheid heeft genomen ter ondersteuning van bedrijven en zelfstandigen die worden getroffen door de impact van Covid-19.
  • De beschermende maatregelen in Dubai stellen ons in staat om op de site te blijven werken. Sommige leveranciers melden vertragingen, maar dit zijn vertragingen die we nog kunnen wegwerken om het paviljoen in oktober te openen.

Let op: de termijnen voor dringende werken worden gerespecteerd.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we tot nader order blijven werken zoals voorzien. Mocht de situatie veranderen, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk.

Over Expo 2020 Dubai

Expo 2020 Dubai zal, tot nader order, doorgaan zoals gepland. De voorbereidingen gaan door en de datum van de tentoonstelling staat momenteel niet ter discussie. De situatie kan natuurlijk op elk moment veranderen.

Een officiële verklaring van Expo 2020 kan licht werpen op hun inspanningen gezien de huidige omstandigheden: “Expo 2020 Dubai volgt de lopende ontwikkelingen op de voet en neemt alle verstandige voorzorgsmaatregelen om het risico voor iedereen die bij de Expo betrokken is te beheersen en te beperken. De gezondheid en het welzijn van iedereen die betrokken is bij Expo 2020 Dubai en iedereen die in en rond de VAE woont, is onze topprioriteit en zal niet in gevaar worden gebracht."
Meer informatie over Expo 2020 Dubai vindt u hier: https://www.expo2020dubai.com/en/expo-covid-19/

Meer info van ons

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren op expo2020dubai@economie.fgov.be (link stuurt een e-mail).

Wij danken u voor uw medewerking.
Zorg goed voor jezelf en anderen!